GO Sport Travel har nått en överenskommelse med AS Roma, vilket ger bolaget en större bredd av produkter och större tillgång till biljetter till alla AS Romas matcher på Stadio Olympico.

– Det är mycket glädjande att avtalet till slut är på plats, och särskilt nu när Robin Olsen gör succé i klubben, säger VD Per Gavelius.

Vidare berättar Gavelius att GO Sport Travel nu är med i AS Romas första steg mot en ny organisation för återförsäljare.

– Vi ser fram emot att bygga reseprodukten tillsammans med AS Roma för marknaderna utanför Italien. Hanteringen för slutkund kommer bli trygg och säker. Bland annat sker leveranserna med e-tickets, precis enligt det arbetssätt GO Sport Travel strävar efter.

-Vi ser verkligen fram emot vårens matcher, och speciellt AS Roma – Juventus i Maj där vi vill se Olsen storspela i mål, avslutar Gavelius.

Väl i Rom så kan du resa mellan stadion och hotellet med buss, tåg eller bil. Rom är en hektiskt stad med mycket trafik så bäst är att använda kollektivtrafiken. Skulle dock behöva en bil kan du hyra den direkt på flygplatsen, priser kan du jämföra hos autoitaly.se.  Att rekommendera är dock att resa med buss eller tåg.

Det finns mycket annat att se i Rom och utanför staden finns många sevärdheter och upplevelser att upptäcka.