Flygresan från Göteborg till Madeira tar ca 5 timmar. Madeira är ett prisvärt resmål och hotellen håller en hög standard. Den portugisiska ön är framförallt känd för sin vackra natur, sitt dramatiska landskap och är ett attraktivt resmål för den aktiva resenären.

natursköna ön Madeira– Madeira är ett populärt och klassiskt resmål med många återkommande gäster. Apollo har sedan tidigare erbjudit resor från Arlanda och Kastrup, därför är vi särskilt glada att nu även kunna flyga våra resenärer från Västra Götaland. Madeira har tidigare varit välkänt bland vandrare – men på senare år har ön attraherat en bredare målgrupp och kundnöjdheten är mycket hög. Säger Peter Browall, Sverigechef på Apollo.

De flesta av Apollos hotell ligger i närheten av huvudstaden Funchal. Funchal är en vacker stad med pittoreska små kvarter och här finns ett stort utbud av bra mat och dryck. Stadens botaniska trädgård är en populär sevärdhet och varje år anordnas här flera stora karnevaler och festivaler. Mer nyheter om Madeira kan du hitta här, länk!

Tips på hotell på Madeira:

VIDAMAR Resorts Madeira är ett av Apollos sporthotell – ett högklassigt boende med perfekt läge och bra träningsfaciliteter. Här kan man kombinera levadavandringar och roliga gruppträningspass som pilates och zumba med avkoppling i solstolen eller på spaanläggningen.

Golden Residence har ett fint läge i en lugn och behaglig miljö. I närheten finns vackra badställen, trevliga restauranger och en livlig strandpromenad. Det är ett prisvärt hotell som vunnit Customer Choice Award – för sin höga kundnöjdhet hos Apollos gäster.

Källa: Apollo