Nu är det klart att Fritidsresor startar upp vintercharter till Gran Canaria från Skellefteå Airport med start i februari. Kanarieöarna med Gran Canaria i spetsen har länge varit en semesterfavorit bland skandinaver och fortsätter år efter år att locka turister med ett behagligt klimat och över 2700 soltimmar om året.

Det finns ett stort intresse för det nya chartermålet och tillsammans med Resia och Ticket har Skellefteå Airport och Fritidsresor bjudit in till en informationsträff på Skellefteå Stadshotell den 26 augusti där de ges mer information om det nya resmålet.

Ett nytt Gran Canaria har vuxit fram. Gran Canaria har moderniserats och utvecklats med allt från förstklassiga spa- och boutiquehotell till unika boenden i bergen, förstklassig shopping i Las Palmas, vandringar i bergen och trendiga restauranger, säger Mathias Bergendahl, informationschef, Fritidsresor.

Efter en kall och regnig sommar är efterfrågan på charter stor och det känns därför extra roligt att kunna erbjuda våra kunder direktcharter från Skellefteå Airport till sol och värme i vinter, säger Maria Johansson, resebyråchef, Resia.