SenegalNu går det att boka alla vinterns nyheter hos Apollo. Aktiva resor, resor som kombinerar flera upplevelser i en och en rad spännande nya resmål – Senegal, Bayahibe på Dominkanska republiken, Oman, Abu Dhabi och Koh Yao Yai är alla nyheter på Apollos karta inför vintern 2014/15.

Senegal kan betecknas som Västafrikas mest välbevarade hemlighet. Solsäkert och behagligt klimat, spännande utflykter, vacker natur, hög kvalitet på både mat och hotell gör landet mer än värt ett besök. Tills nu orört av turismen då det hittills mest upptäckts av fransmännen som hållit de fina stränderna för sig själva. Kombinera lata dagar på stranden med en minirundresa på 4 dagar som låter dig uppleva mer av Senegal.

Vidga vyerna i vinter och upptäck våra resor till Oman – det lilla sultandömet på Arabiska halvön med världens mest solsäkra klimat. Praktfulla palats och vidsträckta kustlandskap där det klarblå havet står i kontrast till höga berg och vita sandstränder gör Oman till ett exotiskt resmål, som hämtat ur ”Tusen och en natt”. Apollos resor går till Salalah – Omans näst största stad med långsträckta sandstränder, bra dykning och ett genuint stadsliv bland souker och caféer. Åk på valsafari, sov under ökenhimlens stjärnor och lyxa till det på något av våra högklassiga hotell. Spännande, annorlunda och exotiskt!